Hoera, we zijn weer in de running! Net toen het coronavirus zijn intrede deed, bleek de server van mijn webmastertje Jurgen, onderhevig aan één of andere crash (het fijne weet ik daar niet van, maar de verdwijning van mijn website was een feit). Jurgen had er heel wat werk aan, maar sedert gisteren zijn we weer online en kan ik mijn hersenspinsels en hartbesognes weer kwijt aan mijn blog. In de eerste plaats wil ik mijn webmaster van harte bedanken voor alle inspanningen, want hij maakte er iets heel moois van. De zes weken corona, die we nu al achter de rug hebben, deden me vaak naar de pen grijpen. Alle indrukken, gevoelens en gedachten kwamen op papier terecht en daarmee zal ik jullie de volgende dagen op deze blog ‘verblijden’. Ik hoop, dat jullie de draad, om hier af en toe te komen lezen, weer gretig zullen oppikken. Met warme groetjes,

Doris

Eén reactie

  1. Hallo Doris,

    Blij van jouw spinsels terug te kunnen lezen! Ook mijn laptop is twee maanden buiten dienst geweest, zo maar ineens, en raar maar waar, hij werkt terug (deels) zo maar ineens ook. Ik kan in ieder geval jouw spinsels terug lezen, nu hopelijk kunnen verzenden.
    Ik kijk er echt naar uit om je opnieuw te lezen!
    warme groeten
    ginette

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *